Kjærligheten

Kjærligheten er en fin ting, det handler om respekt, nærhet og varme. Det handler om å se hverandre, og å være nær. Snakke sammen om det gode og det vonde, støtte hverandre i den daglige gjerningen

tirsdag 5. februar 2013

Musikere i boks

Da er musikken reddet, og en flott takk til Drømmemannen.

Seige gubber kommer og spiller for oss.

lajdkfn


Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal som spiller i bryllup, på fest og i andre arrangementer og steder der live musikk er en naturlig og viktig del av opplevelsen. De kan både spille taffelmusikk og spille opp til dans, eller eventuelt bare underholde med flott musikk.
Repertoaret er stort og de kan velge mellom 200 låter med variert gammaldans og dansemusikk når de skal skape den perfekte stemningen på deres arrangement.
Seige Gubber rigger vanligvis opp et PA-anlegg når de spiller, men de opptrer også gjerne akustisk - hvis kunden ønsker det.

Duoen består av Terje som synger og spiller gitar, samt Jon som synger og spiller både keyboard og trekkspill. Bass og trommer blir stødig håndtert av Ketron SD-1.
Seige Gubber er en rutinert duo som vet hva som kreves for å skape en flott atmosfære. De har god erfaring og hjelper dere gjerne med å skape stemningen dere er på jakt etter til deres arrangement

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar